Delite na Facebook    
Kada kupovati

Zlato kupujte, ako imate dostupna sredstva za njegovu kupovinu!!!

Zbog uravnotežene prosečne kupovne cene poželjno je da kupujete investiciono zlato redovno u manjim količinama. U našoj ponudi možete da odaberete manje težine zlatnih odlivaka i kovanica. Sa malim investicijama možete početi odmah.

Zlato je tradicionalna investicija – „NE KUPUJETE ZLATO“, da se obogatite već da zaštitite svoju imovinu od devalvacije finansijskih sredstava (od godišnje inflacije).

Ne želite da izgubite svoju ušteđevinu? Zakopajte je! Zlato će to izdržati!!!

Finansijski stručnjaci preporučuju diversifikaciju u zlato 5 do 10% investirane imovine, u zavisnosti od toga u kojoj meri ste konzervativan investitor. Ova podela doprinosi uravnoteženosti portfelja, pruža osiguranje za loša vremena i nudi odličnu priliku za dugoročni oporavak.

Redovna kupovina zlata štiti male investore od kretanja cena. Idealno sredstvo za redovnu kupovinu su upravo zlatnici. Zlatnici ili odlivci su tradicionalniji načini ulaganja u zlato od kupovine „zlatnih zaliha“ (gold stocks). Zlato u fizickom obliku ima veću likvidnost – možete ga prodati bilo gde i bilo kada. Stoga nemojte kupovati razne „zlatne sertifikate“ ili „zlatne zalihe“. Ne dozvolite nikome da drži zlato  na Vaše ime. Insistirajte na tome da želite da posedujete zlato i fizički, da Vam ga direktno isporuče. Samo za zlato koje držite u svojim rukama možete biti sigurni da ga zaista i posedujete.

Kupljeno investiciono zlato uvek imate mogućnost da date:

  • Detetu u kolevku za sreću
  • Deci i tinejdžerima za rođendan, za dobijeno svedočanstvo, diplomu srednje škole ili za postignuće bilo kog uspeha koji je vredan nagrade (bićete iznenađeni koliko takav dar može da očara)
  • Partneru (čak i ako će partner više ceniti zlato u drugom obliku)
  • Kao svadbeni poklon (uopšte ne smeta ako je neko drugi izabrao isti poklon – ipak se razlikuje kad dobijete 2 gomile zlata ili 2 miksera...)
  • Kao poklon prijateljima i najbližima za razne godišnjice
  • Zaposlenima za dobro urađen posao. I visoko postavljeni menadžeri će vam potvrditi koliko cene takav poklon.
  • Poslovnim partnerima.

Ulaganje u zlato je jedini način da se sačuva bogatstvo za sebe i svoje voljene.

Zaista živimo u zlatnim vremenima: sa zlatom možete kupiti čast, poštovanje i ljubav.